De EHBO vereniging in Rossum heeft tijdens de afgelopen jaarvergadering 13 jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij hebben zich meer dan 20 jaar ingezet als eerste hulpverlener en lid van de vereniging in Rossum.

‘’Als EHBO vereniging zijn wij ontzettend blij en dankbaar voor de inzet van deze hulpverleners’’ vertelt Maria Tijink, voorzitter van de vereniging. ‘’Er zijn nog altijd te weinig mensen die eerste hulp kunnen verlenen, toch zetten zij zich belangeloos in voor de ander in nood.’’ Als dank voor hun bijzondere inzet voor de samenleving ontvangen zij van de vereniging een onderscheiding, namens de Nationale Bond.

Erna Groote Punt, Ceciel Kistemaker, Jurgen Scheuten, Bas Bossink, Gerrit Groote Punt, Els Egberink, Mariëlle van der Meché, Mandy Braakhuis, Ton Schellings en Sandra Vaandering zetten zich al twintig jaar in voor de EHBO vereniging. Hiervoor ontvingen zij de Bronzen Bondsinsigne uit handen van voorzitter Maria Tijink.

Henk Nijmeijer heeft zich ook twintig jaar ingezet, maar heeft daarnaast veel ondersteunend werk verricht bij evenementen. Voor deze inzet werd Henk extra bedankt door het bestuur. Pauline Eertman en Elly Damhuis zetten zich al 35 jaar in. Hiervoor ontvingen zij de Zilveren Bondsinsigne. ‘’Wij hopen van harte dat jullie je nog jaren willen inzetten voor onze vereniging, het dorp en de samenleving’’ sluit Tijink af.

Wilt u zich ook inzetten als eerste hulpverlener of de vaardigheden van de eerste hulp onder de knie krijgen? Kijk voor meer informatie op www.ehbo-rossum.nl.

Categorieën: Nieuws