Elk jaar komen gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp terecht na een ongeluk thuis. Soms een kleine verwonding dat eenvoudig te behandelen is maar ook levensbedreigende incidenten kunnen zich voordoen. Het is belangrijk om te weten wat je dan moet doen. Deze cursus is gericht op het verlenen van eerste hulp bij baby’s en kinderen, dit maakt de cursus uitermate geschikt voor ouders met jonge kinderen, maar ook voor werknemers bij een kinderdagverblijf.

Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn verplicht hun werknemers op te leiden tot eerste hulpverleners. Op elk kinderdagverblijf en peuterspeelzaal moet altijd een werknemer aanwezig zijn met een geldig certificaat Eerste Hulp aan kinderen.

Zorg ervoor dat je jouw kind, of van een ander, kunt helpen. Na afloop van de cursus kun je een kind in veiligheid brengen, de toestand van het kind beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en eerste hulpverlenen bij bewusteloosheid, bloeding, brandwond, circulatiestilstand, CO-vergiftiging, ernstige allergie, hoofdletsel, huidwond, koorts en koortsstuipen, kortademigheid, letsel aan botten, spieren en gewrichten, nek- en wervelletsel, neusbloeding, tand door de lip, verdrinking, vergiftiging, verloren/afgebroken tand, verslikking, verstikking, vinger tussen de deur, vreemd voorwerp in neus en oor en vuiltje in het oog.

Cursus Eerste Hulp aan kinderen
Datum: in overleg bij voldoende animo
Locatie: Kulturhus de CoCeR, Thijplein 1 in Rossum
Tijd: 08:30 tot 17:00 uur
Kosten: € 75,00 incl. boekje

Herhaling Eerste Hulp aan kinderen
Datum: zaterdag 8 februari 2020
Locatie: Kulturhus de CoCeR, Thijplein 1 in Rossum
Tijd: 09:00 tot 12:30 uur

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden voor een cursus EHBO bij kinderen en u zult meer informatie krijgen via de e-mail. Indien u onverhoopt niet deel kunt nemen aan de cursus dient u zich uiterlijk één week alvorens de lesdatum af te melden anders zal er € 12,95 in rekening gebracht worden.

 


  Naam (verplicht)

  Voorletters (verplicht)

  Roepnaam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode + woonplaats (verplicht)

  Telefoonummer (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  E-mail adres (verplicht)

  Welke cursus (verplicht)

  Diploma-nummer als u reeds in bezit bent van een EHBO-DIPLOMA

  Overige vragen