EHBO Rossum zet negen jubilarissen in het zonnetje

Tijdens de jaarvergadering hebben we negen jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij hebben zich 25 jaar of langer ingezet als eerste hulpverlener en lid van de vereniging in Rossum.

‘’Als EHBO vereniging zijn wij ontzettend blij en dankbaar voor de inzet van deze hulpverleners’’ vertelt voorzitter Maria Tijink. ‘’Er zijn nog altijd te weinig mensen die adequaat eerste hulp kunnen verlenen, toch zetten zij zich belangeloos in voor de ander in nood.’’ Als dank voor hun bijzondere inzet voor de samenleving ontvangen zij van EHBO Rossum een blijk van waardering.

Tessa Geerts, Willemien Ekkelkamp, Janneke Bosker, Ria Braakhuis, Willy en Erna Olde Dubbelink, Graddy Scholten en Annelies Asma zetten zich al (ruim) 25 jaar in voor EHBO Rossum.

Rini Hamse spant de kroon met haar 50-jarig lidmaatschap. ''EHBO is een goedaardig virus dat jou positief heeft besmet'', licht Tijink toe. Rini Hamse heeft zich jarenlang ingezet als bestuurslid en helpt nog steeds actief mee bij herhalingslessen. ‘’Wij hopen van harte dat jullie je nog jaren willen inzetten voor onze vereniging, het dorp en de samenleving’’ sluit Tijink af.

Categorieën: Nieuws